Τροποποίηση λειτουργίας υπηρεσιών.




Σας ενημερώνουμε πως ο Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Θηβαίων συμμετέχει στα επιβεβλημένα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από πιθανή εξάπλωση του κορωνοϊού. Ως εκ τούτου αποφασίζουμε τα εξής σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών μας:

Αναστέλλεται η εξυπηρέτηση του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών σε όλες τις υπηρεσίες του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ.Ο.Θ.» μέχρι και 29-3-2020. Οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται αποστέλλοντας ηλεκτρονική αίτηση και να λαμβάνουν με τον ίδιο τρόπο τα αιτούμενα έγγραφα.

Με αυτοπρόσωπη παρουσία πολιτών θα εξυπηρετούνται μόνο έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία για προγραμματισμό ραντεβού.

Όσον αφορά το Τμήμα Παιδικής Φροντίδας και Παιδείας (Παιδικοί Σταθμοί Θήβας & Βαγιών), η εξυπηρέτηση μπορεί να πραγματοποιηθεί στο τηλέφωνο 2262029372 ή στο e-mail: paidstth@otenet.gr

Ο κάθε ενδιαφερόμενος γονέας θα μπορεί να υποβάλλει σχετικό αίτημα μέσω της ηλεκτρ/κης Δ/νσης. Στο αίτημα θα αναγράφεται το Ον/μο γονέα , το Ον/μο του φιλοξενούμενου νηπίου κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας καθώς και ο λόγος του αιτήματος.

Η απάντηση θα δίδεται επίσης ηλεκτρονικά .

Για οποιαδήποτε τροποποίηση θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.


O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΚΑΛΑΜΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ